Блогът на Fonmoney Всичко, което трябва да знаете за международните парични трансфери и зареждане на ваучери.

Как се извършва паричен трансфер без кредитна карта

Изпратете пари с директен банков превод

Скъпи приятели на Fonmoney, днес споделяме с вас чудесна новина за всички, които се интересуват от изпращането на пари с Fonmoney.

Сега можете да изпратите пари до България и да заплатите трансакцията с директен банков трансфер


Новият метод за плащане Ви носи множество предимства:
 


Вече не се нуждаете от кредитна карта, за да изпращате пари на близките си, всичко което ви е необходимо е банкова сметка!
 


При използване на инлайн банкова сметка, Вие удобно и лесно можете да изпращате пари от собствения си дом или офис, без да се налага да посещавате банков клон!
 


Как се изпращат пари чрез банков превод?

За да се възползвате от всички предимства на този начин на плащане, трябва просто да изпълните следните стъпки:
 


1. Направете своя банков превод както преди: първо влезте в личния си профил във Fonmoney, след това изберете държавата, в която искате да изпратите пари и въведете данните на получателя си.
 


2. Когато трябва да изберете начин на плащане, изберете опцията за банков превод и след това натиснете „продължи“.


3. В следващата стъпка ще видите обобщението на Вашия паричен превод. Тази страница съдържа сумата и референтния номер на заявката Ви и данните за банковата сметка на Fonmoney. В тази фаза транзакцията Ви се съхранява като заявка, но все още не се обработва, затова трябва да извършите плащане чрез банков трансфер до нашата банкова сметка.


4. За да заплатите с банков трансфер просто се уверете, че сте въвели правилно IBAN и BIC на Fonmoney. Не забравяйте да въведете и референтния номер на заявката. Него можете да намерите в имейла, който ние ще Ви изпратим и има следната структура: FON-4900760111-23722.


5. Ние съхраняваме заявката Ви, в системата си, в продължение на 3 дни, чакайки Вашето плащане. В това време ще получавате напомнящи имейли, за заплащането на трансфера.


6. Веднага след като парите пристигнат по нашата банкова сметка ние ще обработим трансацкията Ви и ще изпратим сумата на получателя в България!

Паричните трансфери с Fonmoney са Винаги бързи, сигурни и изгодни. Ние имаме богат опит в изпращането на пари и обслужваме много държави, някой от които са Полша, Румъния, България, Турция и Куба!

 

Не се колебайте и започнете трансфера си още сега! Вашите пари са в сигурни ръце с Fonmoney!