Fonmoney -

Лесни и бързи парични трансфери от Германия до България

MTBGP_DEC 1

Натиснете тук, за да направите паричен трансфер до България!

 

Когато живеем далеч от близките и роднините си, изпускаме някои много важни моменти от техните животи. Не успяваме да се приберем за всички рожденни дни и семейни празници и трудно можем да бъдем там за трудните моменти. В тези ситуации най-често решаваме да направим паричен трансфер, с цел да направим подарък, по случай някой празник или за да подпомогнем близките си в труден момент. Паричните траснфери от Германия до България обаче, могат да излязат доста солено и това не е така заради сумата, която пращаме, а заради таксите, които се начисляват за превод на сумата и обръщане на валутата. Таксите по паричния трансфер лесно могат да стигнат до високи суми, които не всеки може да си позволи. Ние знаем това и затова се стремим да предлагаме на клиентите си качествена услуга с ниски тарифи и отлични валутни курсове. 
Fonmoney  работи с държави от целия свят и преди една година добававя и България към списъка със страни, към който вече могат да се изпращат пари.

 

Защо да изберете Fonmoney?


-Изгодни трансфери:

Паричните трансфери с Fonmoney са изключително изгодни! Ние ви предлагаме винаги отлични валутни курсове и ниски тарифи. Едно от предимствата на нашата услуга е, че парите прситигат в BGN по сметката на получателя и така не се налага той да плаща допълнителни такси!

 

-Бързина:

Ние знаем, че бързината на трансфера може да бъде от голямо значение и се стремим да извършваме паричните трансфери в рамките на няколко работни дни. 

 

-100% Сигурност:

 

Сигурността е изключително важен аспект от паричните трансфери. За да сме сигурни, че трансферите са легитимни и за да подсигурим успешното пристигане на парите до целта им ние работим със системата  за верификация HooYo. 

 

-Честна и ясна комуникация с клиенти:

 Ние работим с млад и мотивиран екип, винаги стремящ се да предложи на клиентите ни най-доброто. За нас е важно клиентите ни да се щастливи и задоволени от услугата. Ние се радваме да чуваме обратна връзка от Вас относно нашата услуга и сме винаги готови да помогнем с проблемите и въпросите Ви!

 

Направете паричен трансфер от Германия до България, още сега! Последвайте линка тук.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.