Fonmoney -

Лесни и изгодни парични трансфери от Испания до България


MTBGP_Izpratete_Pari_Button

Изпратете пари от Испания до България, като натиснете на този линк!

 

Всеки българин в чужбина рано или късно се намира в положение, в което иска да изпрати пари на близките си в България. Тъй като не сме близо до семействата си ние искаме да им помагаме, колкото се може повече и най-често тази помощ се изразява във финансова подкрепа. Дали ще изпратим пари по случай някой празник като рожден ден, завършване на училище, коледа или нова година или ще ги пратим за да подпомогнем ежедневния живот на близките си, ние винаги се опитваме да ги зарадваме. В днешно време има много начини да изпратим пари до България, но голяма част от тях са обвързани с големи такси или прекалено високи валутни курсове. В тази статия можете да разберета повече за паричните трансфери от Испания с Fonmoney и техните предимства.
 


Нека ви разкажем малко за нас. Fonmoney е млада компания занимаваща се с международни парични трансфери и намираща се в Австрия, Виена. Нашата цел е да направим изпращането на пари до дома колкото се може по-лесно и по-изгодно. Трансферите ни винаги се извършват с ниски такси  и с най-добрите валутни курсове. Ние Ви гарантираме 100% сигурност както за Вашите пари, така и за личните Ви данни, а също и трансфер в рамките на 1 до 2 работни дни. Ние работим с много държави и се опитваме да предоставяме колкото се може повече възможности на свойте клиенти. Затова сме толкова щастливи, че с нас вече можете да изпращате пари и от Испания до България! 

 

 А сега повече за нашите трансфери и това как се осъществяват. За да изпратите пари от Испания с Fonmoney трябва да се регистрирате на сайта ни  и да попълните нужната информация. Други неща който Ви трябват  са испанска банкова сметка и име, фамилия и IBAN на получателя.

 

За да изпълните трансфер трябва да кликнете на бутона "Започнете трансфер", който се намира на началната страница на сайта ни и след това да попълните нужната информация. Имайте предвид, че при трансфери надвишаващи лимит от 250€ за трансфер или 500€ за месец Вие трябва да минете през системата ни за верификация на клиенти HooYo. Повече за процена на верификация можете да научите в тази статия .

 

Сега остава да направите трансфер и да се убедите колко лесно и изгодно е това с нашата услуга. Ако имате допълнителни проблеми или въпроси, моля свържете се с нашия екип по поддръжка. Ние с удоволствие ще Ви помогнем! 

 

 

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.