Fonmoney -

Парични трансфери до България от всички държави в Еврозоната

MTBGP_FRAU YEEY 600x315

Натиснете тук, за да започнете трансферa си!

Живеете в чужбина и искате да направите паричен трансфер до България? Искате да изберете най-сигурния начин и не знаете на коя услуга да се доверите?  Не искате да плащате високи такси и държите трансферът да стигне бързо до получателя?
В такъв случай сте дошли на правилното място! В тази статия ще Ви представим предимствата на паричните трансфери с Fonmoney и така ще сложим край на търсенето Ви!

Fonmoney предлага на клиентите си международни онлайн трансфери на пари, нашата основна цел е да им предоставим лесен и изгоден начин да подкрепят семействата и близките си в България, без да се налага да бъркат прекалено дълбоко в банковата си сметка. 
 

Защо да направите трансфер с Fonmoney​?


- Изгодни парични трансфери

Трансферирането на пари с Fonmoney е изключително изгодно! Ние Ви предлагаме винаги ниски такси и отлични валутни курсове EUR-BGN - таксата и валутният курс не се променият в зависимост от големнината на изпратената сума.


- Вашата сигурност е наш основен приоритет​!

При превеждането на пари онлайн често се появява пристеснението, че може да бъдете измамени. Това е напълно разбираемо притеснение  и ние работим усърдно за да не допускаме подобни ситуации. Ние сме лицанзирана плащателна институция от Органа за финансоф надзор във Великобритания и Ви гарантираме 100% сигурност както за парите Ви, така и за Вашите лични данни.

Заедно с това ние работим и със системата за верифициране на идентичността на нашите клиенти HooYo, за да гарантираме сигурност при извършването на транскациите!

 

- Бързина и удобство!

Нашите трансфцери са лесни за извършване. Можете да превеждате пари от телефона, лаптопа или таблета си от всяко удобно за Вас място. А трансферът Ви ще пристигне по сметката на получате в рамките на няколко работни дни (времетраенето може да варира в зависимост от банката на получателя).

 

- Страхотни клиентски услуги!

Ние вярваме в комуникацията с клиентите си и Ви предлагаме бързи и изчерпателни клиентски услуги. Ако имате въпрос, мнение или желание свързано с нашата услуга ние сме винаги тук за Вас. Нашият екип може да Ви подкрепи на желания от Вас език!
За въпроси и обратна връзка, моля свържете се с нас на [email protected] или посетете Facebook страницата ни на  Fonmoney Bulgaria - Fonmoney България.

Готови ли сте да изпратите пари до дома? Кликнете тук, за та започнете трансфер!
 

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.