Fonmoney -

Парични трансфери от Белгия до България - бързо и изгодно с Fonmoney

MTBGP_Izpratete_Pari_Button

 

Изпратете пари от Белгия до България, като кликнете тук!

 

Изпращането на пари до дома вече е лесно и изгодно! Как? С Fonmoney! С Fonmoney вече можете да изпращате пари от Белгия до България и да радвате близките си по всяко време без да плащате високи такси!

Какво представлява Fonmoney? Ние сме услуга предлагаща изгодни онлайн парични трансфери. Нашата цел е да революционираме изпращането на пари до дома и да го направим колкото се може по-лесно и по-изгодно. Ние знаем, колко е трудно да живееш далеч от близките и приятелите си особено в моментите, в който те се нуждаят от помощ, затова за нас е важно клиентите ни да могат да подпомагат близките си по всяко време.

Как да изпратите пари с нас?
Много лесно. За да изпратите пари трябва да се регистрирате на сайта ни въвеждайки нужната информация. След това трябва да натиснете на бутона „Запонете трансфер“, който ще намерите на началната ни страница. От тук само трябва да следвате нужните стъпки и трансферът ви ще е готов в рамките на няколко минути. След 1 до 2 работни дни вашите пари ще са стигнали целта си!

Защо да използвате Fonmoney?  Трансферите с нашата услуга имат много предимства:
-Паричен трансфер с винаги ниски такси.
-Винаги отлични валутни курсове! Валутните курсове EUR-BGN са винаги най-добрите достъпни!
- Сигурност! Нашите трансфери гарантират 100% сигурност. Ние сме сертифицирани от FCA като плащателна институция и биваме регулирани от тях като такава. Сигурността за нас е много важна и затова използваме система за идентифициране на самоличността на клиентите ни (Използваме системата HooYo) , за да избегнем измами!
-Бързина! Трансферите ни се извършват много бързо, в рамките на един до два работни дни получателят ще е получил парите по банковата си сметка!
-Леснота! Много е лесно да извършите паричен трансфер с Fonmoney, всичко което трябва да направите е да следвате стъпките на сайта ни!
- Отлични клиентски услуги! За нас е много важно клиентите ни да се чувстват добре. Затова се стараем да предлагаме помощ на клиентите си на желания от тях език и бързото отговаряне на въпросите им е един от основните ни приоритети!

Сега трябва само да се регистрирате на сайта ни, за да се възползвате от от нашите услуги! Ако имате въпроси, моля свържете се с нaшия екип или ни пишете във Facebook.

 

 

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.