Блогът на Fonmoney Всичко, което трябва да знаете за международните парични трансфери и зареждане на ваучери.

Парични трансфери от Франция до България с Fonmoney - Бързо и изгодно!

MTBGP_MAPPE

 

 

Започнете паричен трансфер, като последвате този линк!

Изпращането на пари до близките ни в България е част от живота на много от българите в чужбина. Някой от нас изпращат пари всеки месец и по този начин издържат семействата си. Други изпращат по празници или от време на време когато се налага. Има много приични да изпратим пари до близките и приятелите си, но в такива ситуации често възниква един много важен въпрос: Кой е най изгодният начин за изпращане на пари до България? 

 Mеждународните трансфери на Fonmoney са един от най-изгодните варианти! Защо? Това ще ви разкажем в тази статия!

1. Трансферите до България с Fonmoney  се извършват с винаги ниски такси!

2. Работим с най-изгодните възможни валутни курсове! За нас е важно клиентите ни да бъдат доволни, за това прави всичко по-силите си да им подсигурим най-изгодният начин за превод на пари до дома!

3. Трансферите ни се извършват много бързо. Вашите пари ще стигнат до сметката на получателя в рамките на 1 до 2 работни дни, а за да изпрате парите дори не се налага да излизате от дома си. Можете да направите трансфер от вкъщи използвайки вашият лаптоп, телефон или таблет!

4. Леснота! За да изпратите пари с Fonmoney трябва единствено да следвате стъпките посочени на сайта ни. Найстина е толкова лесно!

5. Сигурност. Нашата услуга е също толкова сигурно колкото и банка. Ние сме лицензирани от FCA като плащателна институция и следователно биваме регулирани от него. Това означава, че както парите ви така и вашите лични данни са в абсолютна сигурност!

Остана да изясним и как да направите трансфер с Fonmoney. Всичко, което трябва да направите е да следвате следните стъпки:
- Посетете сайта ни, и си направете рагистрация. Уверете се, че въвеждате истинските си имена и дата на раждане, тъй като данните са важни за извършването на трансфера.
- Посетете началната страница на сайта и натиснете на бутона "Започнете трансфер"
-Въведете ИБАН и името и фамилията на получателя а също и причината за трансфера
-Изберете сумата, която искате да изпратите
-Изберете начин за плащане и приключете трансфера си

След като вече знаете предимствата на услугата ни и как да я използвате, остава да създадете акаунт и сами да се уверите колко е лесно и удобно с Fonmoney!
Ако имате въпроси, които не са били отговорени в тази статия, винаги можете да се свържате с нас на support@fonmoney.com  или във Facebook. Ние ще се радваме да ви помогнем!