Fonmoney -

5 страхотни неща, които ни се случват в чужбина, които искаме да споделим с близките си.

➜ Последвайте този линк, за да изпратите пари до дома си!

Живеем във време, в което рано или късно почти всеки обмисля пътуване в чужбина с цел да изкара пари и да създаде по-добър живот. Началото винаги е трудно. Трябва да се сбоуваме с приятелите и роднините си и да започнем да градим всичко от начало в непозната държава, с непознати традиции и чужд език. Но колкото и да е трудно в началото, с времето се установяваме и откриваме хубавите страни на живота в чужбина.

Когато живеем далеч от дома си се радваме толкова много на малките неща, като на това да срещнем познат на улицата , да получим картичка от някой стар приятел или просто да намерим някоя българска марка храна в местен магазин. Има някои новини обаче, който са толкова добри, че нямаме търпение да вдигнем телефона и да ги споделим с близките си. 

Estar en contacto desde el extranjero

 

Намерих си работа! Това е може би е първото нещо, което близките ни очакват да чуят. След заминаването ти работата е нещото, което ти помага да подсигуриш бъдещето си. А  да чуеш поздравленията и радосста на близките си, ти помага да се насладиш на новината още повече.

Срещнах някого. Има време за работа, но разбира се и време за забавления. Да откриеш нови неща, да посетиш нови места, да срещнеш нови хора и може би дори да се влюбиш! А когато най-накрая срещнеш любовта, нямаш търпение да разкажеш на близките и прителите си.

Постигнах целта си! Без значение от това колко добре се справяш в чужбина, винаги има поне една цел, която да преследваш. Когато тежкият труд  се отплати и най-накрая постигнег целта си, била тя да си купиш нова кола, да завършиш обучението си или да получиш повишение на работното си място, нямаш търпение да споделиш радоста си.

Идвам на гости! Колкото и щастлив да бъде животът в новия ти дом в сърцето ти има специално място за страната, в която си прекарал детството и младините си. Затова когато имаш възможност да посетиш стария си дом и да си починеш от забързаното ежедневие, веднага вдигаш телефона за да зарадваш семейството си.

Чакаме бебе! Това определено е най-вълнуващата новина, която можеш да споделиш и когато го направиш телефонът няма да спре да звъни. Цялата фамилия ще иска да те поздрави и да разбере всичко относно новото бебе.

Всеки, който е живял в друга страна знае, че поддържането на връзка с дома е нещото, което ни помага да вървим напред. Когато си далеч от роднините си, тяхното щастие е много важно за теб. Ние от Fonmoney разбираме тази специална връзка и ви помагаме да бъдете част от семейния живот дори и когато сте на километри далеч от дома. С нас можете да подкрепите финансово семейството си бързо и сигурно, за да разберете как посетете този линк.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.