Fonmoney -

Fonmoney - лесният начин да изпратим пари до България

Fonmoney  Bulgaria
 
 
 
Fonmonney е млада и бързо развиваща се компания със седалище Виена, Австрия, която се стреми да улесни изпращането на пари до дома. Лесно и достъпно са думите, които описват най-добре предлаганите от нас услуги. http://www.fonmoney.bg/izprashtane-na-pari-do-bulgariaFonmonney е основана през 2012г. и предлага на клиентите си лесно трансфериране на пари по банкова сметка и зареждане на ваучери през компютър, телефон или таблет по всяко време, като междувременно  работи с ниски такси и атрактивни валутни курсове.
 
Фирмата ни е много харесвана и доказателство за това са отличните ни оценки  в портала Trustpilot. С доволни клиенти от различни кътчета на света, ние продължаваме да разширяваме услугите си и да срещаме нуждите на своите потребители. Отскоро фирмата ни предлага част от услугите си и за България. Сега с нас могат да се изпращат пари към България от всички държави в Еврозоната. Това, което е истински специално за нашата фирма е, че ние се стремим да революционираме паричните онлайн трасфери, като предлагаме на потребителите си бързина и сигурност, най-ниските възможни такси и винаги гарантираме най-добрите валутни курсове.
 
За да използвате услугата ни трябва да се регистрирате на сайта, да дадете иформацията нужна за превода и да изберете сумата, която искате да преведете. Можете да направите плащането си чрез Visa, MasterCard, SOFORT banking или директен банков трансфер. Изпращането на пари с Fonmonney е много лесно и ние сме сигурни, че ще останете доволни от услугата ни.

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

Part of the service is Mi Envío Entidad de Pago, S.L., with registered office at Avinguda de Francesc Cambó, 17, 1st floor (08003 - Barcelona). Mi Envío is registered with the Bank of Spain under reference number 6926, as an authorised financial institution.

The technical service is provided by Fonmoney GmbH, located at Alser Strasse 21/6, 1080 Vienna, Austria.