Изпращане на пари от чужбина до банкова сметка в България

Изгоден онлайн начин за международно изпращане на пари - Fonmoney
Лесно изпращане на пари от Италия до България
  1. Въведете сумата, която искате да преведете.
  2. Въведете имената и IBAN на получателя.
  3. За да бъде трансфера успешен е нужно да ни дадете още малко информация. За целта ще Ви помолим да се регистрирате в сайта ни. Регистрацията се прави много бързо и е безплатна.
  4. Проверете старателно въведените от Вас данни. Приемете общите условия и изберете начин за плащане. Можете да платите с кредитна карта (Visa или Mastercard), чрез SOFORT Banking или чрез банков трансфер.
  5. В зависимост от стойността на превода, може да се наложи да верифицираме данните Ви. В такъв случай ще трябва да качите копие на валиден документ за самоличност. Не се притеснявайте! Вашите данни ще бъдат използвани само за осъществяване на банковия трансфер.
  6. Парите ще бъдат преведени на сметката на получателя в рамките на 1-2 работни дни.
Намаление на разходите: без такси и по-добри валутни курсове EUR-BGN

Изпратете пари с отличен обменен курс


Преведена сума Такса Такса за обработка на плащането
100 EUR 0.0 EUR 0 EUR
Общо Получена сума
100.0 EUR 195.02 BGN
Валутен курс
1 EUR = 1.9502 BGN
Регулирано от FCA
Ние от Fonmoney имаме една основна цел: да предоставим на клиентите си лесен и изгоден начин за международно изпращане на пари до дома! Нашите парични трансфери се извършват онлайн и са бързи, лесни и изгодни. Ние Ви предоставяме абсолютна сигурност и отлични клиентски услуги!
Изпращане на пари от чужбина до България.
Fonmoney дава шанс на клиентите си да изпращат пари до близките си в България, като им предоставя ниски такси и отлични валутни курсове. За нас е важно да гарантираме на клиентите си удобство и сигурност. Паричните преводи с Fonmoney се извършват бързо и лесно, а парите достигат до сметката на получателя в рамките на няколко работни дни. Като лицензирана плащателна институция от FCA ние гарантираме 100% сигурност за вашите пари и лични данни. Комуникацията с клиентите ни е много важна за нас и ние сме винаги на разположение за Вас и то на желания от вас език. Клиентите ни ясно показват доброто си мнение за услугата ни чрез обратната връзка, която оставят в онлайн портала Trust Pilot. Там редовно получаваме оценка от 5/5 звезди