Как работи?

Паричен Трансфер
➜ Започнете сега!

Наредител

Използвайки Fonmoney можете да изпращате пари директно по банкова сметка. Всичко, което трябва да направите е да се регистрирате при нас предоставяйки някои основни лични данни, с които ние да потвърдим идентичността Ви. Процесът е изключително бърз и лесен, защото знаем, че времето Ви е ценно.

 

Fonmoney

След като регистрацията е завършена е време за превеждането на пари! Само трябва да напишете информацията на получателя, както и сумата, която искате да преведете и след това да платите. Ние приемаме Visa, MasterCard, както и SOFORT banking.

 

Получател

Беше ли трансакцията ви успешна? Чудесно! Парите Ви са на път и получателят ще ги получи след 1 до 2 работни дни.Зареждане на ваучер


Наредител

Клиентите на Fonmoney могат лесно и бързо да зареждат телефонни ваучери на близки и познати. Нужни са само няколко лесни стъпки и след изпълнието им парите достигат до получателя за секунди.

 

Fonmoney

Всяка трансакция се извършва чрез нашите съдружници в определената страна. Бързината е наш основен приоритет и ние кооперираме постоянно с нашите партньори, за да сме сигурни, че Вашите пари ще пристигнат колкото се може по-бързо.

 

Получател

Телефонният оператор директно ще зареди ваучера на получателя. Повечето оператори изпращат съобщение с новия баланс по сметката.