КАК РАБОТИ?

Как функционира изпращането на пари с Fonmoney?
Паричен Трансфер
Наредител
Използвайки Fonmoney, Вие можете да изпращате пари директно по банкова сметка. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате при нас предоставяйки някои основни лични данни, с които ние да потвърдим идентичността Ви. Процесът е изключително бърз и лесен, защото знаем, че времето Ви е ценно.
Fonmoney
След като регистрацията е завършена, е време за превеждането на пари! Само трябва да въведете данните на получателя, както и сумата, която искате да преведете и след това да платите. Това можете да направите използвайки Visa, MasterCard, SOFORT banking или банков трансфер.
Получател
Беше ли трансакцията Ви успешна? Чудесно! Парите Ви са на път и получателят ще ги получи след 1 до 2 работни дни.

Изпратете пари с отличен обменен курс


Преведена сума Такса Такса за обработка на плащането
100 EUR 0.0 EUR 0 EUR
Общо Получена сума
100.0 EUR 195.02 BGN
Валутен курс
1 EUR = 1.9502 BGN
Регулирано от FCA
TOP UP
Наредител
Клиентите на Fonmoney могат лесно и бързо да зареждат телефонни ваучери на близки и познати. Нужни са само няколко лесни стъпки и след изпълнието им парите достигат до получателя за секунди.
Fonmoney
Всяка трансакция се извършва чрез нашите съдружници в определената страна. Бързината е наш основен приоритет и ние кооперираме постоянно с нашите партньори, за да сме сигурни, че Вашите пари ще пристигнат колкото се може по-бързо.
Получател
Телефонният оператор директно ще зареди ваучера на получателя. Повечето оператори изпращат съобщение с новия баланс по сметката.