често задавани въпроси

Какво е Fonmoney?

Fonmoney е онлайн платформа, чрез която можете да изпращате пари на любимите си хора по целия свят. С нея можете да превеждате директно по банкова сметка в България при ниски такси. Бързо, лесно и надеждно.

Сигурен ли е сайтът на Fonmoney

Да, Fonmoney е сигурен и надежден сайт, който има SSL сертификат. Горе в браузера можете да видите "https" протокола. Това означава, че данните Ви се обработват отговорно и не биват предавани към трети лица.

Как е регулирана и какъв лиценз има услугата Fonmoney?

faq_allp_3a

Какво е FCA?

FCA ( British Financial Conduct Authority ) e британската служба за финансов надзор, под чието наблюдение Fonmoney е активно предприятие за превод на пари. Лицензият номер на Fonmoney е FRN 722528.

Къде мога да намеря оценки на услугата?

В интернационалния портал за оценяване на онлайн услуги Trustpilot, можете да намерите мненията на нашите клиенти относно услугата ни.

Вашият опит с Fonmoney и мнението Ви за услугата ни са много важни за нас, затова много ще се радваме ако ги споделите с нас.

Към кого да се обърна, ако имам нужда от помощ?

Имате въпроси относно трансакцията Ви или се нуждаете от информация относно нашата услуга? Тогава се свържете с нашият екип за клиентски услуги [email protected]. Ние с удоволствие ще отговорим на въпросите Ви!

faq_mtcup_1q

faq_mtcup_1a

Имате допълнителни въпроси относно паричните трансфери с Fonmoney?

Кликнете тук, ако имате още въпроси относно паричните трансфери с Fonmoney.

faq_topupallp_1q

faq_topupallp_1a