Лесни и бързи парични трансфери от Германия до България

MTBGP_DEC 1

Натиснете тук, за да направите паричен трансфер до България!

 

Когато живеем далеч от близките и роднините си, изпускаме някои много важни моменти от техните животи. Не успяваме да се приберем за всички рожденни дни и семейни празници и трудно можем да бъдем там за трудните моменти. В тези ситуации най-често решаваме да направим паричен трансфер, с цел да направим подарък, по случай някой празник или за да подпомогнем близките си в труден момент. Паричните траснфери от Германия до България обаче, могат да излязат доста солено и това не е така заради сумата, която пращаме, а заради таксите, които се начисляват за превод на сумата и обръщане на валутата. Таксите по паричния трансфер лесно могат да стигнат до високи суми, които не всеки може да си позволи. Ние знаем това и затова се стремим да предлагаме на клиентите си качествена услуга с ниски тарифи и отлични валутни курсове. 
Fonmoney  работи с държави от целия свят и преди една година добававя и България към списъка със страни, към който вече могат да се изпращат пари.

 

Защо да изберете Fonmoney?


-Изгодни трансфери:

Паричните трансфери с Fonmoney са изключително изгодни! Ние ви предлагаме винаги отлични валутни курсове и ниски тарифи. Едно от предимствата на нашата услуга е, че парите прситигат в BGN по сметката на получателя и така не се налага той да плаща допълнителни такси!

 

-Бързина:

Ние знаем, че бързината на трансфера може да бъде от голямо значение и се стремим да извършваме паричните трансфери в рамките на няколко работни дни. 

 

-100% Сигурност:

 

Сигурността е изключително важен аспект от паричните трансфери. За да сме сигурни, че трансферите са легитимни и за да подсигурим успешното пристигане на парите до целта им ние работим със системата  за верификация HooYo. 

 

-Честна и ясна комуникация с клиенти:

 Ние работим с млад и мотивиран екип, винаги стремящ се да предложи на клиентите ни най-доброто. За нас е важно клиентите ни да се щастливи и задоволени от услугата. Ние се радваме да чуваме обратна връзка от Вас относно нашата услуга и сме винаги готови да помогнем с проблемите и въпросите Ви!

 

Направете паричен трансфер от Германия до България, още сега! Последвайте линка тук.

Парични трансфери до България от всички държави в Еврозоната

MTBGP_FRAU YEEY 600x315

Натиснете тук, за да започнете трансферa си!

Живеете в чужбина и искате да направите паричен трансфер до България? Искате да изберете най-сигурния начин и не знаете на коя услуга да се доверите?  Не искате да плащате високи такси и държите трансферът да стигне бързо до получателя?
В такъв случай сте дошли на правилното място! В тази статия ще Ви представим предимствата на паричните трансфери с Fonmoney и така ще сложим край на търсенето Ви!

Fonmoney предлага на клиентите си международни онлайн трансфери на пари, нашата основна цел е да им предоставим лесен и изгоден начин да подкрепят семействата и близките си в България, без да се налага да бъркат прекалено дълбоко в банковата си сметка. 
 

Защо да направите трансфер с Fonmoney​?


- Изгодни парични трансфери

Трансферирането на пари с Fonmoney е изключително изгодно! Ние Ви предлагаме винаги ниски такси и отлични валутни курсове EUR-BGN - таксата и валутният курс не се променият в зависимост от големнината на изпратената сума.


- Вашата сигурност е наш основен приоритет​!

При превеждането на пари онлайн често се появява пристеснението, че може да бъдете измамени. Това е напълно разбираемо притеснение  и ние работим усърдно за да не допускаме подобни ситуации. Ние сме лицанзирана плащателна институция от Органа за финансоф надзор във Великобритания и Ви гарантираме 100% сигурност както за парите Ви, така и за Вашите лични данни.

Заедно с това ние работим и със системата за верифициране на идентичността на нашите клиенти HooYo, за да гарантираме сигурност при извършването на транскациите!

 

- Бързина и удобство!

Нашите трансфцери са лесни за извършване. Можете да превеждате пари от телефона, лаптопа или таблета си от всяко удобно за Вас място. А трансферът Ви ще пристигне по сметката на получате в рамките на няколко работни дни (времетраенето може да варира в зависимост от банката на получателя).

 

- Страхотни клиентски услуги!

Ние вярваме в комуникацията с клиентите си и Ви предлагаме бързи и изчерпателни клиентски услуги. Ако имате въпрос, мнение или желание свързано с нашата услуга ние сме винаги тук за Вас. Нашият екип може да Ви подкрепи на желания от Вас език!
За въпроси и обратна връзка, моля свържете се с нас на [email protected] или посетете Facebook страницата ни на  Fonmoney Bulgaria - Fonmoney България.

Готови ли сте да изпратите пари до дома? Кликнете тук, за та започнете трансфер!
 

Последен шанс за паричен трансфер до България с такса от 0€!

MTBGP_600x315 3008_Blog_Promo

  ➜Възползвайте се от промоцията ни и изпратете пари до Българиа с такса от 0€!

От няколко месеца насам Fonmoney предлага на клиентите си, който искат да изпратят пари до България, възможността да го направят с  такса от 0€. Промоционалната кампания бе много успешна и даде възможност на много хора изгодно да подкрепят семействата и близките си у дома.
Кампанията обаче идва към своя края. Промоцията трябваше да приключи на 31-ви март, но тъй като тя събуди голям интерес и бе много успешна, ние решихме да я удължим до 2-ри Април и така да Ви дадем още един шанс да изпратите пари до България без такси!

При преводите на пари възникват разбира се и много други въпроси, най-важният от които е: „Как мога да бъда сигурен, че парите ми ще пристигнат в сметката на получателя?“.  Ние разбираме това притеснение и поемаме отговорността да изпълним трансферите Ви бързо и сигурно. А ето ги и предимствата на паричните трансфери с Fonmoney.
 

- Ние сме сигурна и надеждна за използване услуга, лицензирана и регулирани от FCA(Financial Conduct Authority). Вашият трансфер е 100% гарантиран.
 

- Нашите валутни курсове EUR-BGN са най-добрите достъпни.


- Ние сме бързи и лесни за използване.


- С нас няма допълнителни такси. Получателят получава парите си директно по банквова сметка – и не трябва да заплаща такси за трансфера.
 

- Нашият екип е готов да Ви помогне и на български език – Ние се гордеем с интернационалния си екип!
 

 *След изтичане на промоцията трансферите ни ще останат много изгодни. Към тях ще се начислява минимална такса, но въпреки това те ще останат едни от най-евтините на пазара!

А сега не губете време и се възползвайте от последната възможност да изпратите пари до близките си без да заплащате такси! Ако имате въпроси свързани с нашата услуга, моля свържете се с нас тук и ние с радост ще Ви помогнем!

Парични трансфери от Белгия до България - бързо и изгодно с Fonmoney

MTBGP_Izpratete_Pari_Button

 

Изпратете пари от Белгия до България, като кликнете тук!

 

Изпращането на пари до дома вече е лесно и изгодно! Как? С Fonmoney! С Fonmoney вече можете да изпращате пари от Белгия до България и да радвате близките си по всяко време без да плащате високи такси!

Какво представлява Fonmoney? Ние сме услуга предлагаща изгодни онлайн парични трансфери. Нашата цел е да революционираме изпращането на пари до дома и да го направим колкото се може по-лесно и по-изгодно. Ние знаем, колко е трудно да живееш далеч от близките и приятелите си особено в моментите, в който те се нуждаят от помощ, затова за нас е важно клиентите ни да могат да подпомагат близките си по всяко време.

Как да изпратите пари с нас?
Много лесно. За да изпратите пари трябва да се регистрирате на сайта ни въвеждайки нужната информация. След това трябва да натиснете на бутона „Запонете трансфер“, който ще намерите на началната ни страница. От тук само трябва да следвате нужните стъпки и трансферът ви ще е готов в рамките на няколко минути. След 1 до 2 работни дни вашите пари ще са стигнали целта си!

Защо да използвате Fonmoney?  Трансферите с нашата услуга имат много предимства:
-Паричен трансфер с винаги ниски такси.
-Винаги отлични валутни курсове! Валутните курсове EUR-BGN са винаги най-добрите достъпни!
- Сигурност! Нашите трансфери гарантират 100% сигурност. Ние сме сертифицирани от FCA като плащателна институция и биваме регулирани от тях като такава. Сигурността за нас е много важна и затова използваме система за идентифициране на самоличността на клиентите ни (Използваме системата HooYo) , за да избегнем измами!
-Бързина! Трансферите ни се извършват много бързо, в рамките на един до два работни дни получателят ще е получил парите по банковата си сметка!
-Леснота! Много е лесно да извършите паричен трансфер с Fonmoney, всичко което трябва да направите е да следвате стъпките на сайта ни!
- Отлични клиентски услуги! За нас е много важно клиентите ни да се чувстват добре. Затова се стараем да предлагаме помощ на клиентите си на желания от тях език и бързото отговаряне на въпросите им е един от основните ни приоритети!

Сега трябва само да се регистрирате на сайта ни, за да се възползвате от от нашите услуги! Ако имате въпроси, моля свържете се с нaшия екип или ни пишете във Facebook.

 

 

Лесни и изгодни парични трансфери от Испания до България


MTBGP_Izpratete_Pari_Button

Изпратете пари от Испания до България, като натиснете на този линк!

 

Всеки българин в чужбина рано или късно се намира в положение, в което иска да изпрати пари на близките си в България. Тъй като не сме близо до семействата си ние искаме да им помагаме, колкото се може повече и най-често тази помощ се изразява във финансова подкрепа. Дали ще изпратим пари по случай някой празник като рожден ден, завършване на училище, коледа или нова година или ще ги пратим за да подпомогнем ежедневния живот на близките си, ние винаги се опитваме да ги зарадваме. В днешно време има много начини да изпратим пари до България, но голяма част от тях са обвързани с големи такси или прекалено високи валутни курсове. В тази статия можете да разберета повече за паричните трансфери от Испания с Fonmoney и техните предимства.
 


Нека ви разкажем малко за нас. Fonmoney е млада компания занимаваща се с международни парични трансфери и намираща се в Австрия, Виена. Нашата цел е да направим изпращането на пари до дома колкото се може по-лесно и по-изгодно. Трансферите ни винаги се извършват с ниски такси  и с най-добрите валутни курсове. Ние Ви гарантираме 100% сигурност както за Вашите пари, така и за личните Ви данни, а също и трансфер в рамките на 1 до 2 работни дни. Ние работим с много държави и се опитваме да предоставяме колкото се може повече възможности на свойте клиенти. Затова сме толкова щастливи, че с нас вече можете да изпращате пари и от Испания до България! 

 

 А сега повече за нашите трансфери и това как се осъществяват. За да изпратите пари от Испания с Fonmoney трябва да се регистрирате на сайта ни  и да попълните нужната информация. Други неща който Ви трябват  са испанска банкова сметка и име, фамилия и IBAN на получателя.

 

За да изпълните трансфер трябва да кликнете на бутона "Започнете трансфер", който се намира на началната страница на сайта ни и след това да попълните нужната информация. Имайте предвид, че при трансфери надвишаващи лимит от 250€ за трансфер или 500€ за месец Вие трябва да минете през системата ни за верификация на клиенти HooYo. Повече за процена на верификация можете да научите в тази статия .

 

Сега остава да направите трансфер и да се убедите колко лесно и изгодно е това с нашата услуга. Ако имате допълнителни проблеми или въпроси, моля свържете се с нашия екип по поддръжка. Ние с удоволствие ще Ви помогнем! 

 

 

Новата година е тук! Благодарим Ви за доверието през изминалата 2016!

hand-1848710_640

➜ Кликнете тук за да направите трансфер и да зарадвате близките си!

 

Декември се изниза бързо и празниците стоят на прага, а 2016 година е почти зад гърба ни. За нас тя бе една успешна година. Успешна, защото клиентите ни са доволни. Успешна, защото помогнахме на много хора да подкрепят близките си в България, без да им се налага да плащат високи такси и успешна, защото я изживяхме заедно с вас. И глeдайки назад, към изминалите месеци, ние искаме да Ви благодарим!

 

Благодарим Ви, че избрахте нас.  Нашате цел е да предложим на клиентите си лесен и удобен начин за превод на пари до България. Ние знаем, че изпращането на пари е сериозна отговорност и затова сигурността и бързината на преводите ни са от голямо значени за нас. Благодарим Ви, че оценихте труда ни!

 

Благодарим Ви за коментарите. За нас няма нищо по-хубаво от доволните клиенти и сме много благодарни, когато Вие споделяте щастието си с нас. Благодарим Ви за всички съобщения, имейли и коментари във Facebook и Trustpilot! Те наистина значат много за нас!

 

Ние искаме да Ви кажем Весела Коледа  и да Ви пожелаем щастие и успех през новата година, мъдрост при вземането на трудни решения, мир и любов в семейството и топлина и уют у дома! Надяваме се, че през 2017 година ще продължим да бъдем част от Вашето ежедневие!

 

Ако имате въпроси за нашите трансфери, не се колебайте да ни попитате на [email protected]. И се уверете, че следите Facebook страницата ни Fonmoney Bulgaria - Fonmoney България, за да бъдете винаги добре информирани.

 

Какво е SEPA и защо да предпочетем Fonmony

SEPA

 

 

➜ Натиснете тук и започнете паричен трансфер, сега!

 

SEPA или Single Euro Payment Area е услуга, която в  превод означава “единна зона за плащания в евро”. В тази зона потребителите имат възможност да извършват и да получават плащания в евро както в границите на държавата, в която живеят така и извън тях с една и съща такса.  

 

Какви са характеристиките на SEPA плащанията?

- Валутата е евро

- Получателят трябва да бъде в една от страните част от SEPA

- Сумата преведена от платеца напълно се превежда до получателя

- За SEPA плащания се изискват IBAN и BIC

 

Защо е изгодно да превеждате пари с Fonmoney в SEPA зоната?

 

Предимството на Fonmoney е фактът, че с нас Вие можете да правите превод в различни валути за разлика от SEPA плащанията, с които можете да превеждате единствено EURO – EURO. Чрез SEPA могат да се преведът пари и в сметки в други валути, но обръщането на валутите се прави от банката на получателя и това може да доведе до непланувани такси за обмен на валутата.

 

Пример: Ако сте в Италия, където сте отворили сметка в EUR и искате да изпратите пари на банкова сметка, открита в България в BGN можете да направите трансфера си по-изгодно чрез Fonmoney, тъй ката при трансфери с нашата услуга, не се начислява такса за обръщане на валутата в българската банка.

И обратно, ако направите банков превод SEPA, Вие сте длъжни да направите паричен превод по сметка, открита в евро. Това означава, че при изтегляне получателят трябва да обърне парите в лева, което ще му струва определена такса (в зависимост от банката), автоматично намалявайки получената сума.

 

Какви са другите предимства на изпращане на пари с Fonmoney?

 

 - Най-добри валутни курсове Euro-BGN. Fonmoney винаги предлага най-изгодните валутни курсове.

- Бързо трансфериране на пари: Трансферът с Fonmoney отнема между 1 и 2 работни дни. В зависимост от банката на получателят парите могат да бъдат получени дори в деня, в който сте направили трансфера.

- Сигурност: При нас както данните, така и парите Ви са в безопастност. Като специализирана институция за плащане с лиценз от органа за финансов надзор във Великобритания (FCA)  Fonmoney гарантира вашата безопасност.

- Отлично обслужване на клиенти: Нашата цел е клиентите ни да са винаги доволни. Следователно,  можете да се свържете с нас по всяко време на [email protected].Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси  или просто да чуем обратната Ви връзка.

Какво е IBAN и къде мога да го намеря?

MTBGP_Izpratete_Pari_Button

➜ Последвайте този линк и изпратете пари на близките си в България!

Нашето видео описва как можете да превеждате пари в България:

Когато за пръв път решим да изпратим пари онлайн могат да  изникнат много въпроси. Това разбира се е напълно нормално. Всеки човек е внимателен когато се налага да изпраща пари и ние сме тук, за да направим този процес по-лесен. Един от най-често задаваните въпроси при онлайн банкови трансфери е:

 „Какво е това IBAN и къде мога да го намеря?“

Най-просто казано, IBAN е Международният номер на банкова сметка (International Bank Account Number).

Идеята за международен номер на банкова сметка е разработена от Европейския комитет за банкови стандарти заедно с ISO (Международната организация по стандартизация) и е международно признат стандарт ISO 13616:2003. IBAN улеснява паричните преводи, намалява броя на грешно извършени трансфери и дава повече сигурност при превеждане на пари.

 

Каква е структурата на IBAN ?

 

 

Всяка страна, въвела IBAN стандарта, определя  формата и дължината на IBAN в съответсвие с международните изисквания.  IBAN е различен в различните държави и има различна дължина, която може да достигне 34 знака.

В България той представлява  последователност от 22 знака – букви и цифри.

 

Къде да го намеря?

Когато правите парични преводи, винаги трябва да знаете IBAN  на сметката, към която искате да изпратите пари. Попитайте притежателят на банковата сметка за IBAN, а също и за фамилията му ако не я знаете.

В случай че някой иска да Ви изпрати пари и Вие не знаете IBAN  на сметката си,   първо проверете документите,  които сте получили от банката при откриването на сметката. Обикновено IBAN  е написан в договора.  Ако не можете да намерите документите си, винаги можете да го получите в банката, към която сте направили сметката си. Повечето банки не дават такава информация по телефона и затова е най-добре да отидете на място и да носите документ за самоличност със себе си.

Понякога можете да намерите своя IBAN в стари банкови разписки от банкови преводи. Ако използвате онлайн банкиране можете да го намерите и в акаунта си.

Ако имате допълнителни въпроси относно паричните преводи с Fonmoney винаги можете да ги задедете на нашия екип по поддръжка

Проверките за сигурност на Fonmoney сега са още по бързи и сигурни благодарения на системата за проверка HooYo

➜ Натиснете тук, за да направите паричен трансфер!

Fonmoney има повод за празнуване! От Октомври 2016 Fonmoney e партньор с HooYo, глобална платформа за идентификация, която ни позволява да верифицираме идентичността на клиентите си по-бързо, по-сигурно и по-лесно. Уверяването, че всеки един паричен трансфер се извършва справедливо и законно е наш дълг и ние сме щастливи, че този процес вече ще бъде по лесен.

Как функционира верификационния процес с HooYo

Специализирана технология за идентифициране вече е интегрирана в сайта ни, тази технология ще улесни процеса на идентификация. Ние знаем, че паричните преводи са нещо много сериозно и важно, затова сигурността е наш приоритет. Сега благодарение на иновативната системa Hooyo, която включва биометричен анализ или верификация на личен документ, ние можем да направи процеса по-бърз и лесен предоставяйки на клиентите си удобство и сигурност.

HooYo предлага три начина за идентификация и изисква изпълнението на поне 2 от тях.

  1. Чрес селфи.
  2. Споделяйки своя профил в интернет сайт като Facebook, Gmail, Amazon и др. профил.
  3. Чрез снимка на лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

 

С тези три стъпки ние успяваме да подсигуряваме за  потребителите си по-голяма сигурност срещу измама и рискови операции.

Всъщност новината бе приета с голямо вълнение сред експерти занимаващи се с банкови трансфери. В допълнение, статия за новото ни партньорство с HooYo бе разпространена в няколко онлайн портала.

MobileIDWorld сподели новината, уверявайки читателите си, че трансакциите с Fonmoney ще бъдат много по-бързи и удобни за клиентите. BiométricUpdate.com се съгласи с това изказване и допълни, че трансферите с Fonmoney вече са много по-ефективни. Във финансовите портали The Paypers, Fintech и Planet Biometric подчертават допълнителната сигурност при трансферите на пари с Fonmoney

Сигурността на нашите клиенти е много важна за нас. За това сътудничеството ни с HooYo е стъпка напред за нас, тъй като ни помага да осигурим за клиентите си по-ясен и сигурен процес.

5 страхотни неща, които ни се случват в чужбина, които искаме да споделим с близките си.

➜ Последвайте този линк, за да изпратите пари до дома си!

Живеем във време, в което рано или късно почти всеки обмисля пътуване в чужбина с цел да изкара пари и да създаде по-добър живот. Началото винаги е трудно. Трябва да се сбоуваме с приятелите и роднините си и да започнем да градим всичко от начало в непозната държава, с непознати традиции и чужд език. Но колкото и да е трудно в началото, с времето се установяваме и откриваме хубавите страни на живота в чужбина.

Когато живеем далеч от дома си се радваме толкова много на малките неща, като на това да срещнем познат на улицата , да получим картичка от някой стар приятел или просто да намерим някоя българска марка храна в местен магазин. Има някои новини обаче, който са толкова добри, че нямаме търпение да вдигнем телефона и да ги споделим с близките си. 

Estar en contacto desde el extranjero

 

Намерих си работа! Това е може би е първото нещо, което близките ни очакват да чуят. След заминаването ти работата е нещото, което ти помага да подсигуриш бъдещето си. А  да чуеш поздравленията и радосста на близките си, ти помага да се насладиш на новината още повече.

Срещнах някого. Има време за работа, но разбира се и време за забавления. Да откриеш нови неща, да посетиш нови места, да срещнеш нови хора и може би дори да се влюбиш! А когато най-накрая срещнеш любовта, нямаш търпение да разкажеш на близките и прителите си.

Постигнах целта си! Без значение от това колко добре се справяш в чужбина, винаги има поне една цел, която да преследваш. Когато тежкият труд  се отплати и най-накрая постигнег целта си, била тя да си купиш нова кола, да завършиш обучението си или да получиш повишение на работното си място, нямаш търпение да споделиш радоста си.

Идвам на гости! Колкото и щастлив да бъде животът в новия ти дом в сърцето ти има специално място за страната, в която си прекарал детството и младините си. Затова когато имаш възможност да посетиш стария си дом и да си починеш от забързаното ежедневие, веднага вдигаш телефона за да зарадваш семейството си.

Чакаме бебе! Това определено е най-вълнуващата новина, която можеш да споделиш и когато го направиш телефонът няма да спре да звъни. Цялата фамилия ще иска да те поздрави и да разбере всичко относно новото бебе.

Всеки, който е живял в друга страна знае, че поддържането на връзка с дома е нещото, което ни помага да вървим напред. Когато си далеч от роднините си, тяхното щастие е много важно за теб. Ние от Fonmoney разбираме тази специална връзка и ви помагаме да бъдете част от семейния живот дори и когато сте на километри далеч от дома. С нас можете да подкрепите финансово семейството си бързо и сигурно, за да разберете как посетете този линк.

Items 1 to 2 of 14 total