Fonmoney -

Новата година е тук! Благодарим Ви за доверието през изминалата 2016!

hand-1848710_640

➜ Кликнете тук за да направите трансфер и да зарадвате близките си!

 

Декември се изниза бързо и празниците стоят на прага, а 2016 година е почти зад гърба ни. За нас тя бе една успешна година. Успешна, защото клиентите ни са доволни. Успешна, защото помогнахме на много хора да подкрепят близките си в България, без да им се налага да плащат високи такси и успешна, защото я изживяхме заедно с вас. И глeдайки назад, към изминалите месеци, ние искаме да Ви благодарим!

 

Благодарим Ви, че избрахте нас.  Нашате цел е да предложим на клиентите си лесен и удобен начин за превод на пари до България. Ние знаем, че изпращането на пари е сериозна отговорност и затова сигурността и бързината на преводите ни са от голямо значени за нас. Благодарим Ви, че оценихте труда ни!

 

Благодарим Ви за коментарите. За нас няма нищо по-хубаво от доволните клиенти и сме много благодарни, когато Вие споделяте щастието си с нас. Благодарим Ви за всички съобщения, имейли и коментари във Facebook и Trustpilot! Те наистина значат много за нас!

 

Ние искаме да Ви кажем Весела Коледа  и да Ви пожелаем щастие и успех през новата година, мъдрост при вземането на трудни решения, мир и любов в семейството и топлина и уют у дома! Надяваме се, че през 2017 година ще продължим да бъдем част от Вашето ежедневие!

 

Ако имате въпроси за нашите трансфери, не се колебайте да ни попитате на [email protected]. И се уверете, че следите Facebook страницата ни Fonmoney Bulgaria - Fonmoney България, за да бъдете винаги добре информирани.