Fonmoney -

Последен шанс за паричен трансфер до България с такса от 0€!

MTBGP_600x315 3008_Blog_Promo

  ➜Възползвайте се от промоцията ни и изпратете пари до Българиа с такса от 0€!

От няколко месеца насам Fonmoney предлага на клиентите си, който искат да изпратят пари до България, възможността да го направят с  такса от 0€. Промоционалната кампания бе много успешна и даде възможност на много хора изгодно да подкрепят семействата и близките си у дома.
Кампанията обаче идва към своя края. Промоцията трябваше да приключи на 31-ви март, но тъй като тя събуди голям интерес и бе много успешна, ние решихме да я удължим до 2-ри Април и така да Ви дадем още един шанс да изпратите пари до България без такси!

При преводите на пари възникват разбира се и много други въпроси, най-важният от които е: „Как мога да бъда сигурен, че парите ми ще пристигнат в сметката на получателя?“.  Ние разбираме това притеснение и поемаме отговорността да изпълним трансферите Ви бързо и сигурно. А ето ги и предимствата на паричните трансфери с Fonmoney.
 

- Ние сме сигурна и надеждна за използване услуга, лицензирана и регулирани от FCA(Financial Conduct Authority). Вашият трансфер е 100% гарантиран.
 

- Нашите валутни курсове EUR-BGN са най-добрите достъпни.


- Ние сме бързи и лесни за използване.


- С нас няма допълнителни такси. Получателят получава парите си директно по банквова сметка – и не трябва да заплаща такси за трансфера.
 

- Нашият екип е готов да Ви помогне и на български език – Ние се гордеем с интернационалния си екип!
 

 *След изтичане на промоцията трансферите ни ще останат много изгодни. Към тях ще се начислява минимална такса, но въпреки това те ще останат едни от най-евтините на пазара!

А сега не губете време и се възползвайте от последната възможност да изпратите пари до близките си без да заплащате такси! Ако имате въпроси свързани с нашата услуга, моля свържете се с нас тук и ние с радост ще Ви помогнем!