Fonmoney -

Парични трансфери до България от всички държави в Еврозоната

MTBGP_FRAU YEEY 600x315

Натиснете тук, за да започнете трансферa си!

Живеете в чужбина и искате да направите паричен трансфер до България? Искате да изберете най-сигурния начин и не знаете на коя услуга да се доверите?  Не искате да плащате високи такси и държите трансферът да стигне бързо до получателя?
В такъв случай сте дошли на правилното място! В тази статия ще Ви представим предимствата на паричните трансфери с Fonmoney и така ще сложим край на търсенето Ви!

Fonmoney предлага на клиентите си международни онлайн трансфери на пари, нашата основна цел е да им предоставим лесен и изгоден начин да подкрепят семействата и близките си в България, без да се налага да бъркат прекалено дълбоко в банковата си сметка. 
 

Защо да направите трансфер с Fonmoney​?


- Изгодни парични трансфери

Трансферирането на пари с Fonmoney е изключително изгодно! Ние Ви предлагаме винаги ниски такси и отлични валутни курсове EUR-BGN - таксата и валутният курс не се променият в зависимост от големнината на изпратената сума.


- Вашата сигурност е наш основен приоритет​!

При превеждането на пари онлайн често се появява пристеснението, че може да бъдете измамени. Това е напълно разбираемо притеснение  и ние работим усърдно за да не допускаме подобни ситуации. Ние сме лицанзирана плащателна институция от Органа за финансоф надзор във Великобритания и Ви гарантираме 100% сигурност както за парите Ви, така и за Вашите лични данни.

Заедно с това ние работим и със системата за верифициране на идентичността на нашите клиенти HooYo, за да гарантираме сигурност при извършването на транскациите!

 

- Бързина и удобство!

Нашите трансфцери са лесни за извършване. Можете да превеждате пари от телефона, лаптопа или таблета си от всяко удобно за Вас място. А трансферът Ви ще пристигне по сметката на получате в рамките на няколко работни дни (времетраенето може да варира в зависимост от банката на получателя).

 

- Страхотни клиентски услуги!

Ние вярваме в комуникацията с клиентите си и Ви предлагаме бързи и изчерпателни клиентски услуги. Ако имате въпрос, мнение или желание свързано с нашата услуга ние сме винаги тук за Вас. Нашият екип може да Ви подкрепи на желания от Вас език!
За въпроси и обратна връзка, моля свържете се с нас на [email protected] или посетете Facebook страницата ни на  Fonmoney Bulgaria - Fonmoney България.

Готови ли сте да изпратите пари до дома? Кликнете тук, за та започнете трансфер!