Fonmoney -

Лесни и бързи парични трансфери от Германия до България

MTBGP_DEC 1

Натиснете тук, за да направите паричен трансфер до България!

 

Когато живеем далеч от близките и роднините си, изпускаме някои много важни моменти от техните животи. Не успяваме да се приберем за всички рожденни дни и семейни празници и трудно можем да бъдем там за трудните моменти. В тези ситуации най-често решаваме да направим паричен трансфер, с цел да направим подарък, по случай някой празник или за да подпомогнем близките си в труден момент. Паричните траснфери от Германия до България обаче, могат да излязат доста солено и това не е така заради сумата, която пращаме, а заради таксите, които се начисляват за превод на сумата и обръщане на валутата. Таксите по паричния трансфер лесно могат да стигнат до високи суми, които не всеки може да си позволи. Ние знаем това и затова се стремим да предлагаме на клиентите си качествена услуга с ниски тарифи и отлични валутни курсове. 
Fonmoney  работи с държави от целия свят и преди една година добававя и България към списъка със страни, към който вече могат да се изпращат пари.

 

Защо да изберете Fonmoney?


-Изгодни трансфери:

Паричните трансфери с Fonmoney са изключително изгодни! Ние ви предлагаме винаги отлични валутни курсове и ниски тарифи. Едно от предимствата на нашата услуга е, че парите прситигат в BGN по сметката на получателя и така не се налага той да плаща допълнителни такси!

 

-Бързина:

Ние знаем, че бързината на трансфера може да бъде от голямо значение и се стремим да извършваме паричните трансфери в рамките на няколко работни дни. 

 

-100% Сигурност:

 

Сигурността е изключително важен аспект от паричните трансфери. За да сме сигурни, че трансферите са легитимни и за да подсигурим успешното пристигане на парите до целта им ние работим със системата  за верификация HooYo. 

 

-Честна и ясна комуникация с клиенти:

 Ние работим с млад и мотивиран екип, винаги стремящ се да предложи на клиентите ни най-доброто. За нас е важно клиентите ни да се щастливи и задоволени от услугата. Ние се радваме да чуваме обратна връзка от Вас относно нашата услуга и сме винаги готови да помогнем с проблемите и въпросите Ви!

 

Направете паричен трансфер от Германия до България, още сега! Последвайте линка тук.