Паричен превод от Германия до България

Бърз и лесен начин за превеждане на пари от Германия
✔ Превод на пари от Германия или Австрия до България ✔ Fonmoney Ви предлага атрактивни валутни курсове при изпращане на пари по банкова сметка в лева ✔ С такса от само 1,49€ ✔ Нашата услуга е прозрачна и сигурна ✔ Щастието на клиентите ни е наш основен приоритет, в сайта Trustpilot можете да прочетете мнението на нашите клиенти ✔ С няколко лесни стъпки можете да извършите трансфера си и да заплатите чрез кредитна карта, SOFORT Banking или по банков път

Transfer money to Bulgaria


Преведена сума Такса
100.00 EUR 0.99 EUR
Общо Получена сума
100.99 EUR 193.26 BGN
Валутен курс
1 EUR = 1.9326 BGN
Регулирано от FCA
Евтини парични преводи от Германия до България
  • Въведете в евро сумата, която желаете да изпратите до BGN сметка в България
  • Създайте безплатен акаунт, като използвате имейл или Facebook акаунта си
  • За да продължите с трансфера си, трябва да въведете имената и IBAN на получателя на трансфера
  • Накрая трябва да изберете метод за плащане: кредитна карта, SOFORT Banking или банков трансфер (онлайн или на място в банката Ви)
  • Парите ще стигнат по сметката на получателя в рамките на 1-2 работни дни
Изпращане на пари от Германия до България, директно по банкова сметка в лева
С Fonmoney изпращате пари до България с такса от 1.49€! Ниските ни такси и отлични валутни курсове Ви спестяват пари при всеки трансфер. Зарадвайте близките си или плащайте сметките си в България с Fonmoney!

Fonmoney се контролира от британския орган за финансов надзор, затова можете да сте сигурни, че личните Ви данни биват третирани конфиденциално и че трансферът Ви ще бъде правилно извършен. Щастието на нашите клиенти е много важно за нас и екипът ни работи усърдно, за да Ви предложи най-доброто обслужване. При въпроси и желания винаги можете да се свържете с нас на support@fonmoney.com!

Изпратете пари до България в три лесни стъпки: Въведете сумата - Въведете данните на получателя - Заплатете.
Fonmoney Ви предоставя различни възможности за заплащане на трансфера. Можете да платите с кредитната си карта или чрез SOFORT Banking. А ако нямате кредитна карта, плащането е възможно и с банков трансфер, който можете да извършите чрез онлайн банкиране или на място в банката. Не забравяйте да въведете и референтния номер на заявката си, при извършването на трансфера!

Налични продукти за Bulgaria

Изпращане на пари по банкова сметка
Парите ще бъдат преведени директно в банковата сметка на получателя