Изпратщане на пари с кредитна карта с Fonmoney

Изпратете пари до България с кредитната си карта
Избирайки Fonmoney, Вие можете бързо, лесно и сигурно да изпращате пари до България с кредитната си карта.
Изратете пари с VISA
Заплащането с кредитна карта VISA е бързо и удобно с Fonmoney. Само трябва да въведете номера на кредитната карта, името и фамилията на притежателя на картата, датата на валидност на картата и трицифрения код, който се намира на гърба ѝ. Картата VISA е приета в цял свят и понастоящем е един от най-безопасните и най-използваните начини за онлайн пазаруване. Тя се издава от множество финансови институции и банки и е удобна за онлайн пазаруване, тъй като позволява на притежателя да купува незабавно услуги или продукти онлайн.
Изпратете пари с MasterCard
Ако кредитна карта, която имате е MasterCard, Вие спокойно можете да заплатите трансфера си и с нея. За целта отново трябва да въведете данните посочени на картата Ви, като номер на картата, дата на изтичане и 3 цифрения код от гърба и. Плащането с MasterCard е удобно и лесно, а самата карта е широко разпространена и се издава от множество банки и финансови институции. Процесът на плащане с Fonmoney е защитен от SSL протокол (в браузъра се отличава с "https: //"), това гарантира сигурността да личните Ви данни. .
Намаление на разходите: без такси и по-добри валутни курсове EUR-BGN

Изпратете пари с отличен обменен курс


Преведена сума Такса Такса за обработка на плащането
100 EUR 0.0 EUR 0 EUR
Общо Получена сума
100.0 EUR 195.02 BGN
Валутен курс
1 EUR = 1.9502 BGN
Регулирано от FCA
Защо да изберете Fonmoney?
Направете бърз паричен трансфер до България с кредитната си карта! С Fonmoney можете да направите бърз и лесен онлайн трансфер до България от всички страни в еврозоната, освен това с нас можете да изпратите пари още до Румъния, Турция, Полша, Куба и много други държави! За да направите това, трябва само да се регистрирате на нашия уеб сайт, да изберете сумата, която искате да изпратите, да въведете данните на получателя и най-накрая да изберете начина на плащане, който е най-удобен за Вас. Например - кредитна карта. Кредитните карти са най-удобния и най-широко използван начин на плащане онлайн. С Fonmoney можете да използвате популярните Visa и MasterCard за заплащане на трансфера си!