Frequently asked questions about TOP-UP
С Fonmoney е много лесно. Въведете номера на картата, коятo желаете да презаредите, въведете сумата и след това изберете начина на плащане. Можете да платите с кредитна или дебитна карта. След потвърждение за плащането ще получите смс с потвърждение от мобилния оператор.
Зареждането отнема няколко минути. След като паричният превод е потвърден, картата ще бъде заредена, а получателят ще бъде уведомен със смс.
В повечето случаи, след успешно зареждане на ваучера, мобилният оператор изпраща SMS на получателя, който да уведоми за актуалното състояние на ваучера му. На Вашия екран трябва да се появи съобщението ""Успешна трансакция"" придружено от номера на трансакцията


При вписване в личния Ви профил на сайта на Fonmoney можете да видите актуалния статут на всичките си трансакции.
Веднага след изпращането на парите, получателят трябва да бъде уведомен от мобилния оператор за новия баланс по сметката. Fonmoney не може да изпрати такава информация. Ако се съмнявате, че ваучерът не е бил успешно зареден, моля свържете се с нас. Ние с радост ще Ви помогнем.
След успешно плащане ще получите номера на трансакцията. Ако картата не се зареди, ние ще опитаме отново, докато ваучерът не е зареден успешно. В случaй на неуспешно зареждане се свържете с нашия екип по поддръжка support team.
Това зависи от мобилния оператор и предплатения план. За повече информация, проверете условията на съответния мобилен оператор.
В случай, че е зареден грешен номер, ние не можем да Ви помогнем. След като сумата е изпратена, парите не могат да бъдат възвърнати, затова ще Ви помолим да се уверите, че въвеждате правилния номер.
В случaй че сте въвели погрешен номер, ние не можем да Ви помогнем. Ако сте сигурни, че всичко е правилно, моля свържете с нас: [email protected]
Може да има различни причини за тази ситуация. Или се е получило забавяне от страна на мобилния оператор или при обработката на плащането. За съжаление това се случва понякога. Свържете се с нашия екип на [email protected]. Моля, не забравяйте да напишете и номера на трансакцията или номера който трябва да бъде зареден. Ние ще се постараем да разрешим ситуациятa колкото се може по-бързо.
След създаването на потребителски акаунт в сайта на Fonmoney, Вие можете да се радвате на множество предимства:

- Месечно получаване на информация относно актуални промоции, предложения и новини относно продукта и услугата ни.
- Възможност за проверяване статута на трансакциите Ви, по всяко време.
- Повторно изпращане на вече осъществени трансакции, без повторно въвеждане на информацията.
Не, в никакъв случай! Регистрацията в сайта на Fonmoney е безплатна.
Радваме се на Вашето посещение в сйта ни и на регистрацията ви! От сега нататък няма да изпускате страхотните ни предложения!
Да, можете ра промените въведените данни по всяко за Вас удобно време.
Забравили сте паролата си? Не се притеснявайте!
Просто кликнете на бутона "Вписване" на страницата ни www.fonmoney.bg и след това на "Забравена парола?". След това ще получите емайл с линк, чрез който да създадете нова парола.
Съжаляваме, че искате да изтриете акаунта си. Разбира се, ние уважаваме Вашето решение и се надяваме, че въпреки това ще останете наш клиент.
За да изтриете профила си, моля свържете се с клиентските ни услуги на [email protected].
Ако сте регистриран потребител ще откриете номера на всяка една трансакция във Вашия акаунт. За всички потребители, които нямат регистрация, препоръчваме да си запишат номера на трансакцията и да го пазят, в случай че възникнат проблеми или въпроси.
Ако сте забравили номера на трансакцията си, свържете се с нас на [email protected]. Дайте ни имената си и последните цифри от кредитната си карта или на картата, която сте използвали при плащането. Ако не сте използвали карта при заплащането на трансакцията, посочете телефонният номер, който сте заредили.
За да проверите статута на превода си трябва да се впишете в профила си и да кликнете на "МОИТЕ ТРАНСАКЦИИ". Тук можете да видите информация за всичките си трансфери.
Да, онлайн презареждането на телефонен ваучер може да бъде сторнирано, но само преди плащането да е завършило.
Ако плащането е приключило успешно няма как трансакцията да бъде спряна и затова няма как парите Ви да Ви бъдат върнати обратно. В такъв случай парите вече ще са преведени на мобилния оператор и зареденият телефон вече ще ги е получил и ще може да ги използва за обаждания или сърфиране в интернет.
С Fonmoney можете да платите зареждането на телефонен ваучер чрез кредитна карта(Visa или Mastercard), дебитна карта (Maestro*) Paysafevard или SOFORT Banking**.

*В момента приемаме Maestro дебитни карт единствено от Великобритания.

** SOFORT Banking може да се използва като метод за плащане при Fonmoney от следните страни: Австрия, Белгия, Холандия и Швейцария.
3D паролата е технология, развита от Visa и MasterCard с цел повишаване стандартите за сигурност при онлайн плащания.

Ако имате Visa или MasterCard можете да се сържете с банката си и да активирате услугата. В зависимост от банката ще получите напътствия относно 3D паролата. В някой случай паролата се получава в банката и може да бъде променена по-късно. В други случаи може да получавате TAN кодове чрез SMS, които можете да използвате при онлайн плащания.
CVV и CVC (стойност за верифициране на картата и код за верифициране валидността на картата) са трицифрени кодове и се намират на гърба на картите Ви
При зареждане на телефонен ваучер чрез Paysafecard, остатъкът от наличния кредит остава в картата. По-подробна информация може да получите директно на интернет страницата на Paysafecard.
Да, разбира се! Fonmoney приема кредитни карти от почти всички държави, а също и английски.
Не, ние не приемаме полски кредитни карти.
“Номерът неразпознат” означава, че нашата система временно не функционира. “Невалиден номер” означава, че въведеният от Вас номер е неправилен.
If you see the status "payment review" in your user account, this means that there was a delay in the processing of the payment you made. Unfortunately this sometimes happens.
Please contact our customer support [email protected].
Do not forget to enter the Transaction ID or the number to be charged. Your top up will be sent as soon as possible.
Мнения и оценки от нашите клиенти можете да намерите в онлайн порталът Trustpilot.

Ако използвате някоя от нашите услуги (онлаинй парични трансфери или презареждане на телефонни ваучери), ще се радваме да видим и Вашата оценка за услугата ни. Мнението и опитът Ви са важни за нас!
Да! При нас данните Ви са в пълна сигурност. Нашият сайт притежава SSL сертификат, чрез който личните Ви данни биват кодирани, така се предотвратява попадането им в грешни ръце.
Fonmoney използва информацията и личните Ви данни отговорно. Тези биват използвани само с цел извършване на трансакцията Ви. Моля, погледнете всички подробности на Декларацията ни за поверителност.
Ние запазваме данните Ви отговорно и сигурно. Повече относно декларацията за защита на данните можете да намерите тук.