Fonmoney -

Fonmoney - лесният начин да изпратим пари до България

Fonmoney  Bulgaria
 
 
 
Fonmonney е млада и бързо развиваща се компания със седалище Виена, Австрия, която се стреми да улесни изпращането на пари до дома. Лесно и достъпно са думите, които описват най-добре предлаганите от нас услуги. http://www.fonmoney.bg/izprashtane-na-pari-do-bulgariaFonmonney е основана през 2012г. и предлага на клиентите си лесно трансфериране на пари по банкова сметка и зареждане на ваучери през компютър, телефон или таблет по всяко време, като междувременно  работи с ниски такси и атрактивни валутни курсове.
 
Фирмата ни е много харесвана и доказателство за това са отличните ни оценки  в портала Trustpilot. С доволни клиенти от различни кътчета на света, ние продължаваме да разширяваме услугите си и да срещаме нуждите на своите потребители. Отскоро фирмата ни предлага част от услугите си и за България. Сега с нас могат да се изпращат пари към България от всички държави в Еврозоната. Това, което е истински специално за нашата фирма е, че ние се стремим да революционираме паричните онлайн трасфери, като предлагаме на потребителите си бързина и сигурност, най-ниските възможни такси и винаги гарантираме най-добрите валутни курсове.
 
За да използвате услугата ни трябва да се регистрирате на сайта, да дадете иформацията нужна за превода и да изберете сумата, която искате да преведете. Можете да направите плащането си чрез Visa, MasterCard, SOFORT banking или директен банков трансфер. Изпращането на пари с Fonmonney е много лесно и ние сме сигурни, че ще останете доволни от услугата ни.