Fonmoney -

Как да изпратим пари от Чужбина до България

MTBGP_Izpratete_Pari_Button

 ➜Кликнете тук, за да преведете пари с Fonmoney.

Случвало ли Ви се е, да се редите на опашка в банката в предпразничен ден, за да изпратите пари на близките си в България?  Плащали ли сте високи такси за превод на пари по сметка? Сблъсквали ли сте се с изнервени и неприветливи банкови служители, които успяват да съсипят настроението Ви за броени минути? Почти всеки българин живеещ в чужбина е попадал в подобна ситуация. Затова лесните парични преводи са въпрос, който засяга  много от нас. Разбира се, има много начини за парични трансфери, но голяма част от тях отнемат време, а и излизат доста скъпо. Други печелят доверието ни с примамливи реклами само за да се окажат пълна измама и загуба на време.

Затова сега ще Ви предложим вариант, който отнема броени минути и се изпълнява лесно от комфорта на дома или офиса Ви, а именно - Fonmonney. Тази услуга Ви предоставя възможността да изпращате пари по банкова сметка от всички държави в Еврозоната до България. Използването на услугата отнема броени минути, а за извършването на трансфера се заплаща минимална такса. За да можете да преведете пари трябва да изпълните следните стъпки:

  1. Въведете сумата, която искате да преведете.
  2. Въведете името и IBAN на получателя.
  3. Дайте информация за себе си. За целта ще Ви помолил да си направите регистрация, не се притеснявайте, безплатно е и отнема само няколко минути.
  4. Проверете дали данните Ви са въведени коректно, приемете нашите условия и след това изберете начин за плащане. Можете да платите чрез кредитна картa (Visa, MasterCard), чрез SOFORT Banking или чрез банков трансфер.
  5. В зависимост от преведената сума, може да се наложи да бъдете оторизирани, за целта трябва да качите сканирано копие на личен документ, снимка и линк към един от профилите Ви в социалните медии. Не се притеснявайте, данните Ви ще бъдат използвани само за целта на паричния превод.
  6. Изчакайте получателя да получи превода. Това се случва в рамките на 1-2 работни дни.

Сега след като знаете как да работите с Fonmoney, остава само да опитате и сами да се уверите в качествата на услугата.