Fonmoney -

Лесно изпращане на пари от Австрия до България с Fonmoney

MTBGP_ATC 1

 

 ➜ Направете трансфер с Fonmoney

Ако сте българин, който живее в Австрия, то най-вероятно не веднъж  Ви се е налагало да изпращате пари до своите близки в България. В тази статия ще намерите подробна информация за услугата за преводи на пари Fonmoney и причините, поради които да ѝ се доверите следващият път, когато Ви се наложи да изпратите пари.

Fonmoney предоставя лесен начин за изпращане на пари от Австрия до България като осигурява на клиентите си бързина и удобство. Чрез услугата  можете да правите  международни трансакции от Вашия компютър, телефон или лаптоп, които се изпълняват в рамките на 1 до 2 работни дни. Още едно предимство на услугата са ниските такси, с който работи, те са доказателство, че Fonmoney мисли за удобството на клиентите си.

Остава само да изясним как работи услугата. Всъщност използвнето ѝ е изключително лесно и включва следните кратки стъпки:

-Преди да можете да направите паричен превод, първо трябва да си направите регистрация. Можете да се регистрирате чрез своя Facebook, Google+ или  Yahoo профил или да създадете акаунт с имейл адреса си.

-При регистрация с имейл адрес се изисква да предоставите данни за Вашата самоличност като име, фамилия, рождена дата и адрес.

 -След като успешно сте се регистрирали, можете да пристъпите към изпращането на пари. За целта трябва да имате IBAN,  името и фамилията на получателя на превода.

-После трябва да изберете сумата, която искате да изпратите и основанието за трансакцията.

-Накрая изберете начин за плащане. Можете да използвате кредитната си карта или SOFORT Banking. Когато преводът е завършен, ще получите потвърждаващ имейл.

 При надвишаване на определена сума или при честото извършване на трансфери, Вие трябва да преминете през процесът за верификация HooYo. Верификационният процес се изършва само веднъж и след това се запазва в системата ни.

Личната информация, която предоставяте е нужна за осъществяване на трансакцията и без нея няма как да бъде направен паричен превод. Но няма причина да се притеснявате за своята сигурност, тъй като  Fonmony работи с FCA и гарантира висока сигурност за личните Ви данни.

Можете да си направите регистрация в сайта ни и сами да се убедите, колко лесно и практично може да бъде пращенето на пари от Австрия до България.